Επαγγελματικό Εργαλείο GPS Tracker για τη διαχείριση αυτοκινήτων, φορτηγών, πούλμαν, μηχανών, σκαφών, αντικειμένων

Πρόσθετες δυνατότητες

Απευθείας παρακολούθηση

Απευθείας παρακολούθηση των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο (ONLINE) με απεικόνιση της ακριβούς θέσης του οχήματος στο χάρτη της εφαρμογής, τη θέση, τις στάσεις και τη ταχύτητα του οχήματος.

Έλεγχος καυσίμων

Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ, τη μέση κατανάλωση, τον χρόνο, την τοποθεσία και την ποσότητα καυσίμου για τον κάθε ανεφοδιασμό.

Αναφορές

Πολλαπλές αναφορές  όπως  χρόνου κίνησης οχήματος, στάσεων, συνολικών χιλιομέτρων οχήματος, υπέρβασης ορίων ταχύτητας, σημεία ενδιαφέροντος και πολλές άλλες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Εξαγωγή σε πολλαπλούς τύπους αρχείων.

Ειδοποιήσεις

Το σύστημα παρακολούθησης σας επιτρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς τις συσκευές ακόμη και σε περιπτώσεις όπου δεν έχετε έναν υπολογιστή κοντά ή ακόμα και πρόσβαση στο Internet. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω μηνυμάτων SMS, online ειδοποιήσεις κ.α. Οι ειδοποιήσεις μπορούν να αφορούν για παράδειγμα, μη εξουσιοδοτημένη μετακίνηση της συσκευής όταν είναι σε κατάσταση πάρκινγκ, υπέρβαση του ορισμένου από το χρήστη ορίου ταχύτητας, είσοδος ή έξοδος σε ορισμένες γεωγραφικές ζώνες, ειδοποιήσεις service, KTEO κλπ.

Κουμπί SOS

Κουμπί sos για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και αποστολή ειδοποιήσεων.

Σύνδεση με CANBUS

Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα σύνδεσης  με τον εγκέφαλο του οχήματος για απομακρυσμένη μετάδοση πληροφοριών σχετικά με τα συνολικά χιλιόμετρα, τις στροφές του κινητήρα, το καύσιμο που καταναλώνεται, την ένδειξη μπαταρίας κ.α.

Κλείδωμα μηχανής οχήματος

Mε την επιλογή μπλοκαρίσματος στην εγκατάσταση μιας συσκευής, ο ιδιοκτήτης του οχήματος μπορεί να σταματήσει το όχημα του από μακριά, εξασφαλίζοντας έτσι πρόσθετη ασφάλεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Παρακολούθηση θερμοκρασίας

Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με αισθητήρες θερμοκρασίας για τις ανάγκες οχημάτων τα οποία μεταφέρουν φορτίο που  απαιτεί την διατήρηση μιας συγκεκριμένης θερμοκρασίας αέρα, καθώς επίσης και τη δυνατότητα ειδοποίησης σε περίπτωση αλλαγής της επιθυμητής θερμοκρασίας.

Συντήρηση

Η Εφαρμογή “Συντήρηση” προορίζεται για το σχεδιασμό και την παρακολούθηση της συντήρησης του οχήματος, καθώς και για την πρόβλεψη της έναρξης της ημερομηνίας συντήρησης βάσει των ωρών λειτουργίας του κινητήρα και των διανυθέντων χιλιομέτρων.