Η επάρκεια των πόρων, η αποτελεσματικότητα των λειτουργιών, η έγκαιρη εξυπηρέτηση και παράδοση, καθώς και η συμμόρφωση με τους κανονισμούς είναι καθοριστικοί παράγοντες για την κερδοφορία της επιχείρησής σας και τον τομέα των εμπορικών οδικών μεταφορών.

Με τις λύσεις διαχείρισης στόλου που παρέχουμε μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την κατανομή του στόλου και των φορτίων, να βελτιώσετε τα δρομολόγια, να αυξήσετε την εξοικονόμηση καυσίμων και να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση με κανονισμούς.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΒΕΛΤΙΣΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΛΟΥ
Δείτε ολόκληρο τον στόλο σας σε μία οθόνη. Προσφέρετε στους συντονιστές και τους διαχειριστές του στόλου οχημάτων σας μια πλατφόρμα όπου θα μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τη θέση των οχημάτων, κάθε διαδρομή που ακολουθείται, λεπτομέρειες για τα φορτία και τις παραδόσεις και πολλά άλλα.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΔΗΓΩΝ
Αποκτήστε τα πιο πρόσφατα εργαλεία για την εφαρμογή και την παρακολούθηση της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς. Διασφαλίστε ότι οι οδηγοί, τα οχήματά σας και άλλοι χρήστες του δρόμου είναι ασφαλείς. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να κάνετε τον στόλο σας τον καλύτερο εκπρόσωπό σας.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Η βελτιστοποιημένη διαχείριση στόλου μπορεί να μειώσει τα έξοδα της επιχείρησής σας έως και κατά 30%. Η πλατφόρμα μας σάς βοηθά να βελτιώσετε τον προγραμματισμό και τη διαμόρφωση των δρομολογίων, τον χρόνο λειτουργίας του στόλου και την κατανάλωση καυσίμων, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΩΝ
Διατίθενται διάφορες τυποποιημένες αναφορές που σας βοηθούν να αξιολογήσετε τον εμπορικό στόλο σας, την αξιοποίησή του και τα σχετιζόμενα έξοδα, όπως αναφορές συντήρησης, δραστηριότητας των πόρων, καταγραφής χρόνου και πολλές άλλες.


ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Παρακολουθήστε τους υπερβολικούς χρόνους παραμονής σε ρελαντί, τις απότομες εκκινήσεις, τα απότομα φρεναρίσματα, την πραγματοποίηση προσωπικών εργασιών και τις συμπληρωματικές δουλειές που αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμων. Ακόμα και μόνο η μείωση της κατανάλωσης καυσίμων αρκεί, για να έχετε ένα καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα.