Λύσεις για τον Τομέα Τουρισμού

Ο Τουριστικός τομέας και οι Τουριστικές υπηρεσίες αποτελούν από τους πιο σημαντικούς τομείς για την απασχόληση και από τους πιο κερδοφόρους συναλλαγματικά τομείς για την Ελληνική οικονομία.

Οι επιχειρήσεις που ασχολούνται ενεργά ή σε μεγάλο βαθμό με τον Τουρισμό ,όπως οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων – σκαφών – jet ski, αλλά και τουριστικών λεωφορείων, χρειάζεται να εξασφαλίζουν ότι τα οχήματα χρησιμοποιούνται σωστά από τους πελάτες τους αλλά και να συλλέξουν δεδομένα GPS, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι η οδηγική συμπεριφορά των πελατών τους δεν είναι επιβλαβής για το όχημα.

Η λύσεις Τηλεματικής της GPS-TRACKER.GR θέτουν την ασφάλεια και την παραγωγικότητα του στόλου και της ομάδας της επιχείρησής σας στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμα, επιτρέπουν στην επιχείρησή σας να μετριάσει τον κίνδυνο κλοπής και ζημιών στα οχήματα (ενοικιαζόμενα ή μη), συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Λειτουργίες και ΠλεονεκτήματαΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΟΛΟΥ
Δείτε όλα τα οχήματά σας σε έναν διαδικτυακό χάρτη και μάθετε τι συμβαίνει στο πεδίο δράσης. Οι περιττές υπερωρίες, η ανεπαρκής απόδοση ή η δεύτερη βάρδια εργασίας αποτελούν παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα έργα σας


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Ελέγξτε την κατάσταση και την απόδοση του εξοπλισμού, των εργαλείων και των οχημάτων σας στο πεδίο δράσης με τις συσκευές παρακολούθησης πόρων που παρέχουμε. Αποφύγετε την εσφαλμένη τοποθέτηση των πόρων, τις βλάβες και τον παρατεταμένο χρόνο παραμονής τους εκτός λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να τηρείτε τις σημαντικές προθεσμίες σας.


ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ορίστε συγκεκριμένες ‘ζώνες’ στον διαδικτυακό χάρτη και παρακολουθήστε πόσο συχνά διέρχονται τα οχήματα από κάποια τοποθεσία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε επιτόπου την παραγωγικότητα και τον σταθερό εξοπλισμό που εξέρχεται από την εκάστοτε καθορισμένη ζώνη.


ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟΥ
Προσδιορίστε γρήγορα ποιος οδηγός χειρίζεται ή χειριζόταν ένα όχημα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή με το αναγνωριστικό οδηγού ή μια κάρτα αναγνώρισης ραδιοσυχνότητας (RFID). 


ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Αυτοί οι αισθητήρες καταργούν τους προσωπικούς ελέγχους της στάθμης καυσίμου, καθώς σας επιτρέπουν να βλέπετε τις ενδείξεις καυσίμων από το smartphone σας και διευκολύνουν σημαντικά τον ανεφοδιασμό.


ΕΓΚΑΙΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Αποφύγετε τις σημαντικές βλάβες, το υψηλό κόστος επισκευής και τον χρόνο εκτός λειτουργίας μέσω της βελτίωσης του προγράμματος συντήρησης. Η Μονάδα συντήρησης σας βοηθά μέσω υπενθυμίσεων συντήρησης και προβολής των διανυθεισών αποστάσεων και των ωρών λειτουργίας του κινητήρα.