Τομέας Κατασκευών

Κάντε τον στόλο σας πιο «έξυπνο» και πιο ασφαλή, εύκολα και γρήγορα.

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, οι κατασκευαστικές εταιρείες καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλότερες προσδοκίες των πελατών τους και ατα πιεστικά χρονοδιαγράμματα, με σκοπό την εξασφάλιση επιχειρηματικών συνεργασιών.

Η αποδοτικότητα, η σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας και η ταχύτερη υλοποίηση ενός έργου έχουν καθοριστική σημασία για τη διατήρηση της κερδοφορίας της επιχείρησής σας.

Οι λύσεις και το λογισμικό της GPS-TRACKER.GR απευθύνονται στις εταιρείες με μηχανήματα κατασκευαστικών έργων.

Για να τις βοηθήσει να βελτιώσουν τον προγραμματισμό και την κατάρτιση προϋπολογισμών, να τηρούν σημαντικές προθεσμίες, και να αποκτήσουν ευελιξία ώστε ν’ αυξήσουν τα έργα που αναλαμβάνουν.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Δείτε όλα τα οχήματα της επιχείρησής σας σε έναν διαδικτυακό χάρτη και μάθετε τι συμβαίνει στο πεδίο δράσης. Οι περιττές υπερωρίες, η ανεπαρκής απόδοση ή η δεύτερη βάρδια εργασίας αποτελούν παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα έργα σας.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Ελέγξτε την κατάσταση και την απόδοση του εξοπλισμού, των εργαλείων και των οχημάτων σας στο πεδίο δράσης με τις συσκευές παρακολούθησης πόρων που παρέχουμε. Αποφύγετε την εσφαλμένη τοποθέτηση των πόρων, τις βλάβες και τον παρατεταμένο χρόνο παραμονής τους εκτός λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να τηρείτε τις σημαντικές προθεσμίες σας.


ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ορίστε συγκεκριμένες ζώνες στον διαδικτυακό χάρτη και παρακολουθήστε πόσο συχνά διέρχονται τα οχήματα από κάποια τοποθεσία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε επιτόπου την παραγωγικότητα και τον σταθερό εξοπλισμό που εξέρχεται από την εκάστοτε καθορισμένη ζώνη.


ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ
Οι αισθητήρες έτοιμου σκυροδέματος προστατεύουν το υγρό τσιμέντο και τον εξοπλισμό ανάμειξης μέσω της συνεχούς μετάδοσης στοιχείων που αφορούν την περιστροφή του τυμπάνου και την κατάσταση λειτουργίας του.


ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Αυτοί οι αισθητήρες καταργούν τους προσωπικούς ελέγχους της στάθμης καυσίμου, καθώς σας επιτρέπουν να βλέπετε τις ενδείξεις καυσίμων από το smartphone σας και διευκολύνουν σημαντικά τον ανεφοδιασμό.


ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΛΗΨΗΣ ΙΣΧΥΟΣ
Είναι ειδικά σχεδιασμένοι για δεδομένα τιμών ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, ανοίγματος και κλεισίματος ή κίνησης προς τα πάνω και κάτω. Παρακολουθήστε τις πόρτες των ρυμουλκούμενων, την κίνηση των βραχιόνων γερανών και τις ενδείξεις λήψης ισχύος των φορτωτών για ολοκληρωμένο έλεγχο της κατάστασης των λειτουργιών.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Οι συσκευές παρακολούθησης πόρων και οι έξυπνες κλειδαριές που παρέχουμε είναι εξοπλισμένες με απαραβίαστους αισθητήρες παρακολούθησης μέσω GPS για την προστασία των πόρων σας όταν βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων, καθώς και κατά τη μεταφορά ή τη φύλαξή τους.


ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟΥ
Όταν οι οδηγοί σας χρησιμοποιούν από κοινού εταιρικά οχήματα, το αναγνωριστικό οδηγού συμβάλλει στην απλοποίηση των διαδικασιών logistics και προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Αντιστοιχίστε ασύρματα μπρελόκ ή κάρτες RFID στους χειριστές σας για να γνωρίζετε ποιοι και πότε χρησιμοποιούν τα οχήματά σας.


ΕΓΚΑΙΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Αποφύγετε τις σημαντικές βλάβες, το υψηλό κόστος επισκευής και τον χρόνο εκτός λειτουργίας μέσω της βελτίωσης του προγράμματος συντήρησης. Η Μονάδα συντήρησης σάς βοηθά μέσω υπενθυμίσεων συντήρησης και προβολής των διανυθεισών αποστάσεων και των ωρών λειτουργίας του κινητήρα.